Acasă2018-09-22T12:22:21+00:00

Acest instrument online de evaluare a fost conceput ca o resursă utilă pentru formatori și tutori de la companii și centre de instruire. Instrumentul ASSESS îi ajută să evalueze angajații și candidații prin indicatorii lor de performanță, precum și pe importanța corelației dintre proiectul individual și nevoile companiilor și afacerilor.

Instrumentul ASSESS oferă acces liber și deschis pentru evaluarea diferitelor seturi complexe de competențe legate de profilurile specifice ale locurilor de muncă. Această evaluare este punctul de plecare pentru identificarea nevoilor de formare care vizează îmbunătățirea acestor competențe.

Procesul de evaluare se concentrează pe analiza mai multor exemple care demonstrează competențele în situațiile de lucru, urmată de aplicarea a două criterii combinate: importanța fiecărei competențe pentru locul de muncă și capacitatea lucrătorului sau a candidatului de a-și exercita fiecare competență.

Instrumentul ASSESS pentru evaluarea continuă a competențelor se bazează pe o bază de date care cuprinde informația dezvoltată pentru celelalte rezultate intelectuale din cadrul acestui proiect.